2014. október 2., csütörtök

céklás-csokis süti

Hozzávalók:


  • 25dkg vaj
  • 25dkg étcsoki
  • 15dkg barnacukor (7dkg xilit)
  • 10 dkg dió
  • 3 tojás
  • 15dkg finomliszt
  • 1/2 cs. sütőpor
  • 25dkg cékla (sütve, tisztítva)
  • 1-2 ek alkohol
  • gyömbér
  1. 20x35 cm-es tepsit kivajazunk, sütőpapírral bélelünk
  2. sütőt 170 fokra előmelegítjük
  3. vaj+csoki vízfürdő felett olvaszt
  4. cékla összevág, turmixol+alkohol
  5. dió apróra vág
  6. cukrot tojással felverjük
  7. összes hozzávalót összekeverjük
  8. 25 perc alatt készresütjük 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése