2017. június 19., hétfő

Létezem

csak, egy éve el kezdtem dolgozni, lejárt a 3 év arany élet s közben szörpözni kezdtem. Mindenfélét kipróbáltam, gyógynövényeseken át a gyümölcsökön keresztül. 
Év végén kipróbáltam magam a helyi adventi vásárba, egy kicsit csalódtam (bár, vásáron kívül jóval több elment), de a férjem azt mondta, h eladni a piacon kell. Oda majd kicsit később megyek, ha eljutok addig.
Új év, új szezon. Ősszel beinvesztáltunk egy szörpföző gépezetbe, olyasmi mint egy kávéfőző, csak nagyba és gyümölccsel. Ahonnét a ribizlit szerezzük be, ott ajánlották. 
Reméltem, hogy a homoktövissel majd kipróbálhatom, nem jött össze. Csak most idén, az eperrel. Tapasztaljuk. 
Most úgy gondoltam, h a cseresznyét pikk-pakk átengedem s mire alvásra kerülne a sor, addigra épp végzek. Ja, kb. az első adaggal (4kg), úgyh ez egy kicsit keserves lesz. Megmaradt gyümölcs húsból akár lekvár is lehetne, de épp nagyon feszített a tempó, de lehet nem lesz szíves kidobni, és bekerül a fagyóba, h egy későbbi időpontban felhasználjam. 
Szóval, nem unatkozom.