2012. március 30., péntek

Medvehagymás spárgarépa krém

semmi köze sincs, a spárgához, csak egyszer véletlenül így lett kimondva és rajta maradt. Barátnőmnek köszönhető ez a recept, mivel vette a bátorságot és megérdeklődte a receptet a Csészényi kávézóban Budán. Azóta, ha eljön az idő, akkor elkészítjük. Bár, télen a medvehagymát fokhagymával helyettesítettük, finom volt, de látványt nem kárpótolta.


OVCS vagyis online vacsora csata

Már tavaly is beneveztem Kutya és Konyha oldalán, de akkor épp kissé felborult az élete pozítiv jelleggel. 
A héten pedig láttam egyik gasztros társnál, h újra indul, vaciláltam, de aztán mégis úgy döntöttem, h benevezek. 
Tehát, arra kérlek Titeket, ha majd szólok, látogassatok el a fenti oldalra és ha tetszik az étel, amit készítettem, akkor majd szavazzatok rám! 
Előre is köszönöm.

Közülük kerülnek ki a főző-versenytársak. Még 1 hely kiadó!!! 

Azt hiszem, kicsit necces lesz a dolog, babaétel téren, mert itt még jócskán van hiányosságom, mondhatni, semmit sem tudok róla. :)