Azért így, mert akkor sütöttem ilyet először, mikor a Rascals felnőtt csapat bajnoki meccsére mentünk. 
Szóval, a recept:
150gr inaktív kovász,
100gr vaj,
100gr barna cukor,
1 tojás,
1tk vanília (én Vaníliás, fahéjas, gyömbéres rumot adtam hozzá),
1/2 tk Szódabikarbóna,
1/4 tk só,
130gr Finom liszt,
120gr csoki csepp.
Mivel 3x adagot készítettem így került bele karamellás kocka s kevés Narancslé is.
Osszekeverjuk
külön a nedves, majd a száraz összetevőket, majd osszevegyitjuk. 30
percre hűtőbe tesszük. Előmelegítjuk a sutot 180 fokra. Sutopapiros
tepsire, két kanál segítségével kis halmokat tettem, picit lapítottam s 7
perc alatt készre sütöttem.
Egymáshoz közel nem érdemes tenni, terül.
