2011. április 15., péntek

Túró rudi bonbon

Igazándiból kinéztem, Epercsók citromos csokimousse túró bonbonját, csak épp pillecukrot felejtettem el venni. :) Így maradt a tejszín-csoki-kávé-mandulalikőrös csoki rész és a tetejére túró került. Túró/egy-két kanál tejszín/ citromlé-héj/ vaníliás cukor. 
És mivel a nyuszkós-kacsás formából nem jött ki a bonbon, talán mert csak 2x kentem ki csokival, így a többit már a fagyasztóba tettük. Reggel kiszedtem őket, a fotón látható is, h kissé meg vannak még dermedve. :) A szívecskésbe már csak túró került. De nagyon finomak!!! :) 
Kipróbáltam a transzferfóliát is, bár csak a csokik aljára, de tök jók! Pár darab húsvéti tojás is megmaradt. :) És a dínók is kijöttek fagyott formában!!! :D
Arra jöttem rá, h ez a húsvéti forma, nem vmi mély... úgyh abba csak egyféle tölteléket tudok tenni...

Zoli csukája a mi ebédünk :)Csuka en papillote :)

Egy kedves ismerőstől kaptuk a halat, pont jókor jött, mivel pénteken ugye nem eszünk húst, és amúgy is hal volt előírva nekem. Gondoltam, h merő egyszerűséggel fogom elkészíteni. Így is lett. 
A halat megmostam, papírtörlővel száraz töröltem, majd kívül-belül megkentem olívaolajjal. Megfűszereztem, só, bors ill. halfűszer, majd a belsejébe tettem a zöldségeket és sütőpapírba csomagoltam. Jól lezártam és mehet a sütőbe. 
Így utólag már talán inkább úgy csináltam volna, h a fűszereket összekeverem az olajjal és azzal locsolom meg. No majd legközelebb. Bár, azt mondta a párom, h akkor lesz legközelebb csukánk, ha fogunk magunknak. De ugye ez necces, mert a tavakban, ahol néha napján horgászunk, nincs csuka. Bár, nekem a harcsa is megtenné. :D