2011. június 1., szerda

2011 kreatív sok kicsi

Bár, nem gasztros jelleg, de sztem, mégis kapcsolódik ide. Segítsüti formára, most itt a Sok Kicsi! Érdemes szétnézni, mert nagyon jó dolgokat ajánlanak fel a készítők és persze megint csak jó helyre kerül az adomány! Nehéz volt választanom, de azért négyet sikerült.  Csekély összeggel, de elindulok a nyereményjátékon, hiszen sok kicsi, sokra megy!!!! :) 

2011 kreatív sok kicsi


Kedves Mindenki,



az elmúlt időszakban (sőt, már 2009-ben is) több olyan potenciális nyereményfelajánlást kaptunk a sok kicsire, amelyek nem voltak beilleszthetőek a gasztronómia körébe, emiatt eddig nem tudtunk nekik lehetőséget biztosítani. Hosszas töprengés után úgy döntöttünk, megpróbálunk ezeknek egy külön akciót szervezni, így a már jelzett nyereményötletek mellé továbbiakat kerestünk meg, és megszületett a kreatív sok kicsi, amelyben kreatív alkotók, iparművészek vesznek részt felajánlásaikkal. 



1) Mi ez?

20 kreatív alkotó, iparművész tesz tárgy- vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a szervező SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 20 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Egy támogató csak egy nyereménynek lehet a nyertese, így aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).



2) Kit támogatunk?

A kreatív sok kicsi támogatottja a Salva Vita Alapítvány, akik 1993 óta támogatják az értelmi sérültek társadalmi esélyegyenlőségének megvalósulását, 1996 óta pedig munkavállalásuk elősegítéséért is tevékenykednek. Részletesebben itt lehet támogatottunkról olvasni. Az akció keretében befolyt pénz teljes egészéből tárgyadományokat szerzünk be számukra; elsősorban az értelmi sérült és autista ügyfeleik felmérését, munkábaállásukat segítő vizuális kártyák készítéséhez szükséges eszközöket, és a már munkába álltak számára rendezett összejövetelekhez bútorokat szeretnének. A támogatásokról itt az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.



3) Mikor?

Az akció felvezető részében május 22-31 között megismerhetővé válnak a felajánlások: minden nap kettőt tesszük közzé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása június 1-től június 10-ig lesz lehetséges a Nyereményjáték menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást június 21-én 15h-tól ejtjük meg közjegyző előtt, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények ezután jutnak el új gazdáikhoz.



4) Hogyan?

a) Az akcióban való részvételhez először is egy egyszerű előzetes regisztráció szükséges, ahol csak egy e-mailcímet és egy választott azonosítónevet kell megadni, ez akár már most is megtehető. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre megy megerősítés.



b) Az összes program megismerése után 2011. június 1-10 között a Nyereményjáték menüpontban megnyílik a lehetőség a támogatások felajánlására. Itt a már regisztrált és belépett támogatóktól a sorsolás miatt teljes nevüket, egy településnevet, egy telefonszámot, valamint a felajánlott támogatás összegét kérjük megadni, illetve rögtön be lehet jelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kéri. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. Erről a kitöltött játéklapról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal.



c) A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2011. június 17-én éjfélig beérkezzen a SoSe Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál nem tudjuk figyelembe venni, ezeket játékon kívüli támogatásnak tekintjük és ugyanúgy a Salva Vita támogatására fordítjuk, mint a többi adományösszeget. A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek nyilvántartásba vételéről szintén e-mailben megy visszaigazolás.



Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 20 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet; amennyiben ismét az ő nevét húzzuk ki, akkor újra sorsolunk. A sorsolás sorrendje véletlenszerű lesz.



A nyereményjáték hivatalos játékszabályzata itt letölthető, és minden aktuális információt közzéteszünk az oldalon.



Reméljük, az izgalmas új felajánlásoktól sokan most is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék az értelmi sérülteket. Menjen most is sokra a sok kicsi! :)