2009. december 22., kedd

Angyalka


Tegnap postai úton megérkezett hozzám az Angyalkám, Zsuzsától. Sajnálatos módon a postának és talán a hidegnek köszönhetően az üveges dolgok nem bírták a gyűrődést. De nem bírtam ki, a fűszeres paradicsomot megkóstoltam, nagyon finom. A keserű citromdzsemmel már nem volt ilyen szerencsém...

Ami kibírta az utazás gyötrelmeit, az a csillagánizs, szilikonsütő forma és a mézeskalács gyönyörűszép táskában. :) Köszi szépen!!!

A romokról inkább nem teszek fel fotót, csak az épen maradtakról. :)

4 megjegyzés:

  1. Basszus!
    Hát azért ezt nem gondoltam volna! Mindkét üveg eltört?!?!?!?!?!
    Nagyon sajnálom, de remélem, örülsz a megmentett dolgoknak!
    Az a baj, hogy utánpótlást sajna nem tudok küldeni, mert az összeset ajándékba készítettem, de ha fogok újra, gondolok rád!
    Még egyszer: Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Örülök a megmentett dolgoknak is!!! :)max ha lesz egy kicsivel több időm és energiám, akkor megcsinálom a citromost, a paradicsomot, meg majd nyáron! :)

    VálaszTörlés
  3. Az én angyalkám írt ma emailt, hogy legyek türelemmel, mert a küldött csomagban eltörtek az üvegek, és visszavitte a feladónak a posta, hogy így nem küldik el, azaz én is így jártam...

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés