2009. december 14., hétfő

Luis' Cooking



Zsúfis hétvégénk, első állomása, Győrben a kínai étterem volt. Unokahúgom ajánlotta, h milyen finom ételek vannak és délután 5ig 1700Ft/fő utána pedig 2800Ft/fő és annyit eszel, amennyi beléd fér. Italokat pluszba kell fizetni. Nagynehezen összehoztunk egy időpontot, ami mind a 6unknak jó lett. Hááát, kb. másfél - két órát ott tartózkodtunk, de én úgy jól laktam, mint a duda.

Próbáltunk megkóstolni szinte mindent. Nagyon- nagyon régen már jártam kínaiban, de hát már nem is emlékszem rá.

Ettem csípős levest, ami épp jókor jött, mivel a torkom kissé kapar. Megkóstoltuk a mézes csirkét, a szusit, a makit wasabival és szójaszósszal. A párom, úgy ette a wasabit, mint én a majonézt. :) Utána következtek a tengeri herkentyűk. A kagylóban csalódtam, megmaradok a fokhagymás-fehérboros-citromos változatnál ill. a tinthal sem jött be, no de a rákok és a lazac, isteni fincsi volt. Különféle zöldségek hozzá...

Majd jött a desszert, ettem licsit, amit elneveztünk birspolipnak. Mivel az íze kissé simulékonyabb volt a birsalmánál,de a formája mint a polip. :))) Különféle pudingokat is kóstoltam.

Közben, a fiúkkal ittunk szakét. Csalódtam. Azt hittem, h erősebb. Párom nyolckincs teát ivott én meg gyömbérteát, nagyon fincsi volt. Ajándék gyanánt pedig kaptunk szilvabort. Ez kb. olyan volt mint a meleg sangria.

Hely elérhetősége:

GYőr, Fehérvári út 3 (régi Interspar mögött)

www.egyelsokat.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése