hozzávalók:
- 1/2 csomag spárga
- 1 avokádó
- 4-5 db friss retek
- 1/4 jégsaláta
- 1/2 uborka
- menta
1/2 csésze olívaolaj
1ek fehérborecet
2 gerezd fokhagyma
1/2 citrom leve
Elkészítés:
spárgát vágd 4-5cm darabokra és néhány perc alatt párold meg. Én meghámoztam és sós-vaja-cukros vizben megfőztem.
Tedd tálba a felkockázott avokádót és uborkát, a szeletekre vágott retket, a feldarabolt jégsalátát, mentát.
Egy kis tálba nyomj 2 fokhagyma gerezdet, add hozzá az olívaolajat, a fehérborecetet,a citrom levét, majd alaposan keverd össze. Öntsd a salátára és forgasd össze.
Sült hússal és önmagában is nagyon finom.
forrás: ITT
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése