semmi köze sincs, a spárgához, csak egyszer véletlenül így lett kimondva és rajta maradt. Barátnőmnek köszönhető ez a recept, mivel vette a bátorságot és megérdeklődte a receptet a Csészényi kávézóban Budán. Azóta, ha eljön az idő, akkor elkészítjük. Bár, télen a medvehagymát fokhagymával helyettesítettük, finom volt, de látványt nem kárpótolta.
Szóval hozzávalók:
1 csokor medvehagyma
25dkg füstölt sajt
2 közepes sárgarépa
majonéz
A medvehagymát felaprítom, a sajtot-répát lereszelem és a majonézzel összedolgozom. Pirítós vagy simán kenyérre nagyon finom.
Jó recept! Kipróbálom.
VálaszTörlésmár el is fogyott, délután készül a következő kence :) medvehagymás májas :)így legalább megeszem én is a májat :)
VálaszTörlés