tag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post7920632482067924863..comments2023-04-02T08:49:58.734+02:00Comments on Kulínáris Ízbombák: Tésztagyár :)Turák Kingahttp://www.blogger.com/profile/12101742106183928170noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post-18442067573301448422010-02-17T17:03:14.642+01:002010-02-17T17:03:14.642+01:00egyáltalán nem túlzás, főleg annak nem, aki nem tú...egyáltalán nem túlzás, főleg annak nem, aki nem túl sűrűn gyúr tésztát...Turák Kingahttps://www.blogger.com/profile/12101742106183928170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post-6016384718594251482010-02-17T16:56:04.730+01:002010-02-17T16:56:04.730+01:00Nem túlzás kicsit Jamie Oliver-ig elmenni egy hagy...Nem túlzás kicsit Jamie Oliver-ig elmenni egy hagyományos tésztareceptig? :-)<br />Az, hogy mennyi lisztet vesz fel a tojás a gyúrás során, mindig a liszt minősége adja meg.:-)<br />MarcsiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post-89926497529074832602010-02-17T13:40:48.634+01:002010-02-17T13:40:48.634+01:00Nekem van egy Philips késes aprítóm, aminek két po...Nekem van egy Philips késes aprítóm, aminek két pohara is van. A nagyobbik abszolút alkalmas a célra: beleszórom a lisztet, beleütöm a tojást és pár másodperc alatt összeállítja a tésztagömböcöt. Aztán mehet a gépbe és már nyúúúúúúúúlik is :) Az ötlet nem az enyém, de nagyon bevált, érdemes kipróbálni.bodzahttp://bodzablog.freeblog.hunoreply@blogger.com