tag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post6118113777236536740..comments2023-04-02T08:49:58.734+02:00Comments on Kulínáris Ízbombák: Fűszeres diólikőrTurák Kingahttp://www.blogger.com/profile/12101742106183928170noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post-18974034432167666752010-07-05T15:23:13.178+02:002010-07-05T15:23:13.178+02:00szia, elég ha kettévágod a diót és úgy rakod bele ...szia, elég ha kettévágod a diót és úgy rakod bele a lébe... de ha tudsz szerezni házi (nem bolti) pálinkát, akkor az talán még jobb lenne. Az ánizzsal óvatosan, mivel elég erőteljes az íze... Jó ténykedést!!!Turák Kingahttps://www.blogger.com/profile/12101742106183928170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4763647563564714500.post-24482327642641233592010-07-05T09:55:35.922+02:002010-07-05T09:55:35.922+02:00Köszönöm a receptet, végre valaki leirja mivel leh...Köszönöm a receptet, végre valaki leirja mivel lehet helyettesiteni a tiszta szeszt, amit nem lehet kapni - viszont kérdezném, hogy a diót megpucoljuk és úgy rakjuk bele a vodkába, vagy a zöld burkával együtt? Köszönöm a választ előre ismarlenhttp://marleen.hunoreply@blogger.com